Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Rehearsal

Film, 2016, 102 minuten
The Rehearsal
Een student Drama wordt verscheurd tussen creatieve mogelijkheden en ethische grenzen wanneer de familie van zijn vriendin in een seksschandaal verwikkeld raakt.
De film The Rehearsal is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rehearsal op Moviemeter

De eerstejaars dramastudent Stanley Mines wordt verscheurd tussen creatieve mogelijkheden en ethische grenzen wanneer de familie van zijn vriendin in een seksschandaal verwikkeld raakt. Wanneer hij lucht krijgt van een schandaal met een tenniscoach maakt hij er een show van. Hij gebruikt het namelijk als materiaal voor de voorstelling ter afsluiting van het eerste jaar.

The Rehearsal op IMDB

Score: 6,3 van de 10

First-year acting student Stanley mines his girlfriend's family scandal as material for the end-of-year show at drama school. The result is a moral minefield.

Acteurs in The Rehearsal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Rehearsal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.