Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Remaining

Film, 2014, 88 minuten
The Remaining
Wanneer cataclysmen en duivelse machten het goddelijke oordeel aankondigen, moeten achtergelaten bruiloftsgasten vluchten voor hun leven en hun eigen lot bepalen.
De film The Remaining is uitgebracht in 2014 en duurt 88 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Remaining op IMDB

Score: 4,3 van de 10

A supernatural thriller that addresses questions of life, love and belief against an apocalyptic backdrop. A group of close friends gather for a wedding, but the celebration is shattered by a series of cataclysmic events and enemies foretold by biblical end-times prophecies. The survivors face a horrifying, uncertain future as they scramble for safety, but as their world collapses around them in chaos and terror will they choose real life through faith, or just try to survive?

Acteurs in The Remaining

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Remaining

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
Killer Book Club
Acht vrienden die dol zijn op horror, vechten voor hun leven wanneer een moordlustige clown die hun grimmige geheim lijkt te kennen, ze een voor een begint te vermoorden.
Black Christmas
Wanneer sociaal bewuste studievriendinnen hun wintervakantie doorbrengen op de campus, zorgt een gemaskerde stalker niet bepaald voor een vakantiesfeer.
curve
Een jonge aanstaande bruid die van een sadistische lifter af probeert te komen, rijdt haar auto van de weg en belandt in een zenuwslopend gevecht om te overleven.
Tin & Tina
Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel.