Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Remains of the Day

Film, 1993, 134 minuten
The Remains of the Day
In dit historische drama van Merchant-Ivory zorgt een plichtsgetrouwe butler voor het huishouden van zijn lord en knijpt hij een oogje dicht voor zijn nazisympathieën.
De film The Remains of the Day is uitgebracht in 1993 en duurt 134 minuten. Genomineerd voor acht Oscars. Won de BAFTA voor Beste acteur. Gebaseerd op het bekroonde boek van Kazuo Ishiguro. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Somber, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Remains of the Day op Moviemeter

Score: 3,7 van de 5

1958. Het Britse landgoed Darlington Hall dreigt te verdwijnen, maar een voormalig congreslid uit de VS koopt het op. Hij behoudt de butler James Stevens en de kokkin. Stevens krijgt een brief van de vroegere huishoudster Sally Kenton en besluit haar te bezoeken aan de Westkust. Via flashbacks zien we hoe de vriendschap tussen Stevens en Kenton is ontstaan, en welke belangrijke politieke zaken zich op het landgoed hebben afgespeeld.

The Remains of the Day op IMDB

Score: 7,9 van de 10

A rule bound head butler's world of manners and decorum in the household he maintains is tested by the arrival of a housekeeper who falls in love with him in pre-WWII Britain. The possibility of romance and his master's cultivation of ties with the Nazi cause challenge his carefully maintained veneer of servitude.

Trailer

Acteurs in The Remains of the Day

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Remains of the Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.