Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Remains of the Day

Film, 1993, 134 minuten
The Remains of the Day
In dit historische drama van Merchant-Ivory zorgt een plichtsgetrouwe butler voor het huishouden van zijn lord en knijpt hij een oogje dicht voor zijn nazisympathieën.
De film The Remains of the Day is uitgebracht in 1993 en duurt 134 minuten. Genomineerd voor acht Oscars. Won de BAFTA voor Beste acteur. Gebaseerd op het bekroonde boek van Kazuo Ishiguro. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Somber, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Remains of the Day op Moviemeter

Score: 3,7 van de 5

1958. Het Britse landgoed Darlington Hall dreigt te verdwijnen, maar een voormalig congreslid uit de VS koopt het op. Hij behoudt de butler James Stevens en de kokkin. Stevens krijgt een brief van de vroegere huishoudster Sally Kenton en besluit haar te bezoeken aan de Westkust. Via flashbacks zien we hoe de vriendschap tussen Stevens en Kenton is ontstaan, en welke belangrijke politieke zaken zich op het landgoed hebben afgespeeld.

The Remains of the Day op IMDB

Score: 7,9 van de 10

A rule bound head butler's world of manners and decorum in the household he maintains is tested by the arrival of a housekeeper who falls in love with him in pre-WWII Britain. The possibility of romance and his master's cultivation of ties with the Nazi cause challenge his carefully maintained veneer of servitude.

Trailer

Acteurs in The Remains of the Day

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Remains of the Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.