Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vår tid är nu

The Restaurant
Tv-serie, 2018
Vår tid är nu
Grote veranderingen in een Stockholms familierestaurant na de Tweede Wereldoorlog, als tradities en klassenverschillen verdwijnen en er een nieuwe generatie opstaat.
De tv-serie Vår tid är nu is uitgebracht in 2018. Winnaar van de Kristallen-awards voor Beste televisiedrama en Beste actrice (Hedda Stiernstedt). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vår tid är nu op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Stockholm, the day of peace in Europe 1945. A spontaneous kiss between two strangers, during the celebration at Kungsgatan, will have major consequences.

Acteurs in Vår tid är nu

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Vår tid är nu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.
Shanty Town
Een groep courtisanes probeert te ontsnappen aan de greep van een beruchte gangsterbaas, maar door politieke corruptie en bloedbanden is vrijheid vrijwel onmogelijk.