Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Revenant

Film, 2015, 156 minuten
The Revenant
Rond 1820 probeert een pelsjager te overleven om wraak te kunnen nemen op een gewetenloze huursoldaat die hem voor dood achterliet langs de Missouri.
De film The Revenant is uitgebracht in 2015 en duurt 156 minuten. Dit saga over wraak werd genomineerd voor 12 Oscars en won er drie, waaronder Beste acteur voor Leonardo DiCaprio. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Revenant op Moviemeter

Score: 3,82 van de 5

1823. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) en zijn manschappen aangevallen door indianen en moet hij bij een hinderlaag vrezen voor zijn leven. Hij kan tenauwernood ontkomen en slaat op de vlucht. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen. Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

The Revenant op IMDB

Score: 8 van de 10

While exploring g uncharted wilderness in 1823, legendary fronjitiersman Hugh Glass sustains injuries from a brutal bear attack. When his hunting team leaves him for dead, Glass must utilize his survival skills to find a way back home while avoiding natives on their own hunt. Grief-stricken and fueled by vengeance, Glass treks through the wintry terrain to track down John Fitzgerald, the former confidant who betrayed and abandoned him.

Acteurs in The Revenant

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Turks
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals The Revenant

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Trigger Warning
Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.