Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ritual

Film, 2018, 94 minuten
The Ritual
Vier vrienden die elkaar al lang kennen maar op gespannen voet staan met elkaar gaan op een wandeltocht door de Zweedse wildernis. Zullen ze ooit nog terugkeren?
De film The Ritual is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Andy Serkis (Lord of the Rings) heeft deze spookthriller met Rafe Spall (The Big Short) in de hoofdrol geproduceerd. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ritual op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Ritual is a movie starring Rafe Spall, Arsher Ali, and Robert James-Collier. A group of college friends reunite for a trip to the forest, but encounter a menacing presence in the woods that's stalking them.

Trailer

Acteurs in The Ritual

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Ritual

Wave (The)

Wave (The)

(2015)

Clinical

Clinical

(2017)

Slasher

Slasher

(2017)

1922

1922

(2017)

Retribution

Retribution

(2016)

Temple

Temple

(2017)

Creep 2

Creep 2

(2017)

Glacé

Glacé

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.