Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ritual

Film, 2018, 94 minuten
The Ritual
Vier vrienden die elkaar al lang kennen maar op gespannen voet staan met elkaar gaan op een wandeltocht door de Zweedse wildernis. Zullen ze ooit nog terugkeren?
De film The Ritual is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Andy Serkis (Lord of the Rings) heeft deze spookthriller met Rafe Spall (The Big Short) in de hoofdrol geproduceerd. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ritual op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Ritual is a movie starring Rafe Spall, Arsher Ali, and Robert James-Collier. A group of college friends reunite for a trip to the forest, but encounter a menacing presence in the woods that's stalking them.

Trailer

Acteurs in The Ritual

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Ritual

Wave (The)

Wave (The)

(2015)

Clinical

Clinical

(2017)

Slasher

Slasher

(2017)

1922

1922

(2017)

Retribution

Retribution

(2016)

Temple

Temple

(2017)

Creep 2

Creep 2

(2017)

Glacé

Glacé

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.
Angel Has Fallen
Geheim agent Mike Banning komt onder vuur te liggen als hij de schuld krijgt van een dodelijke aanval op de president en gedwongen wordt te rennen voor zijn leven.