Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ritual

Film, 2018, 94 minuten
The Ritual
Vier vrienden die elkaar al lang kennen maar op gespannen voet staan met elkaar gaan op een wandeltocht door de Zweedse wildernis. Zullen ze ooit nog terugkeren?
De film The Ritual is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Andy Serkis (Lord of the Rings) heeft deze spookthriller met Rafe Spall (The Big Short) in de hoofdrol geproduceerd. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Eng, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ritual op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Ritual is a movie starring Rafe Spall, Arsher Ali, and Robert James-Collier. A group of college friends reunite for a trip to the forest, but encounter a menacing presence in the woods that's stalking them.

Trailer

Acteurs in The Ritual

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Ritual

Cloverfield

Cloverfield

(2008)

Solace

Solace

(2015)

Wave (The)

Wave (The)

(2015)

Clinical

Clinical

(2017)

Slasher

Slasher

(2019)

1922

1922

(2017)

Temple

Temple

(2017)

Creep 2

Creep 2

(2017)

Glacé

Glacé

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.