Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie

Documentaire, 2019, 13 minuten
The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie
Aaron Paul, Vince Gilligan en andere leden van de cast, producenten en crew delen verhalen en filmmateriaal over het maken van 'El Camino'.
De documentaire The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 13 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.