Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Road to El Dorado

Der Weg nach El Dorado
Film, 2000, 89 minuten, 771.024 beoordelingen
The Road to El Dorado
Bereid je voor op de avontuurlijkste rit van je leven! Sluit je aan bij Tulio, Miguel en hun vrolijke viervoeter Altivo.
De film The Road to El Dorado is uitgebracht in 2000 en duurt 89 minuten. Het voicetalent voor deze animatiefilm kwam van Kevin Kline en Kenneth Branagh. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Road to El Dorado op Moviemeter

Twee oplichters krijgen per toeval de kaart in handen naar de befaamde stad van goud: El Dorado. Ze gaan als verstekelingen aan boord van een schip, en komen na een lange zoektocht in El Dorado terecht. Daar worden ze als goden onthaald.

The Road to El Dorado op IMDB

Score: 7 van de 10

Two swindlers get their hands on a map to the fabled city of gold, El Dorado.

Trailer

Acteurs in The Road to El Dorado

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals The Road to El Dorado

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Everest: De jonge yeti
Een avontuurlijke tiener en haar vrienden ontmoeten een magische yeti en gaan op een epische reis door China om hem thuis te brengen. Vijanden zitten hen echter op de hielen.