Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Road

Film, 2009, 106 minuten, 2.216.345 beoordelingen
The Road
De apocalyps is voorbij en het einde is in zicht: vader en zoon gaan op pad op zoek naar een beter leven.
De film The Road is uitgebracht in 2009 en duurt 106 minuten. Viggo Mortensen, Charlize Theron en Robert Duvall spelen in deze beklijvende film gebaseerd op Cormac McCarthy's roman. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Onheilspellend, Somber, Spannend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Road op Moviemeter

Een man en zijn zoontje doorkruisen een verwoest Amerikaans landschap, bedekt met de as van een vergane wereld. De man kan zich de tijd ervoor nog herinneren, het jongetje kent alleen dit dode landschap. Het enige dat hen rest is te overleven en zich vast te houden aan de kostbare brokstukken van hun eigen menselijkheid.

The Road op IMDB

Score: 7,3 van de 10

The Road is a movie starring Viggo Mortensen, Charlize Theron, and Kodi Smit-McPhee. In a dangerous post-apocalyptic world, an ailing father defends his son as they slowly travel to the sea.

Trailer

Acteurs in The Road

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Road

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.