Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Royal House of Windsor

Tv-serie, 2017
The Royal House of Windsor
Op basis van nieuwe informatie gaat deze documentaire na hoe de Britse koninklijke familie de afgelopen 100 jaar machtsstrijd, intriges en nog veel meer heeft overleefd.
De tv-serie The Royal House of Windsor is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Royal House of Windsor op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Het Huis Windsor, oorspronkelijk het huis Saksen-Coburg en Gotha, is sinds 1917 de naam van de Britse koninklijke familie. Op basis van nieuwe informatie gaat deze documentaire na hoe deze grote dynastie de afgelopen 100 jaar machtsstrijd, intriges en nog veel meer heeft overleefd. De serie maakt gebruik van insiders bij de familie en kreeg een unieke toegang tot het koninklijke archief in Windsor Castle en doet een poging om de menselijke zwakheden en geheimen van de meest invloedrijke familie van Groot-Brittannië te onthullen.

The Royal House of Windsor op IMDB

Score: 7,5 van de 10

The history of Britain's ruling dynasty, the Windsors, over the last 100 years, starting with the time around the outbreak of WWI.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Royal House of Windsor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.