Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Royal House of Windsor

Tv-serie, 2017
The Royal House of Windsor
Op basis van nieuwe informatie gaat deze documentaire na hoe de Britse koninklijke familie de afgelopen 100 jaar machtsstrijd, intriges en nog veel meer heeft overleefd.
De tv-serie The Royal House of Windsor is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Royal House of Windsor op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Het Huis Windsor, oorspronkelijk het huis Saksen-Coburg en Gotha, is sinds 1917 de naam van de Britse koninklijke familie. Op basis van nieuwe informatie gaat deze documentaire na hoe deze grote dynastie de afgelopen 100 jaar machtsstrijd, intriges en nog veel meer heeft overleefd. De serie maakt gebruik van insiders bij de familie en kreeg een unieke toegang tot het koninklijke archief in Windsor Castle en doet een poging om de menselijke zwakheden en geheimen van de meest invloedrijke familie van Groot-Brittannië te onthullen.

The Royal House of Windsor op IMDB

Score: 7,5 van de 10

The history of Britain's ruling dynasty, the Windsors, over the last 100 years, starting with the time around the outbreak of WWI.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Royal House of Windsor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.