Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Saint of Second Chances

Documentaire, 2023, 94 minuten
The Saint of Second Chances
Een honkbaldynastie gebouwd op fundamenten van plezier, en een discoramp die er bijna het einde van betekende. Deze documentaire gaat over de ongelofelijke comeback van Mike Veeck.
De documentaire The Saint of Second Chances is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 94 minuten. Oscar-winnaar Morgan Neville ('20 Feet from Stardom') en Jeff Malmberg ('Marwencol') maakten deze grappige, warme film. Geschikt voor alle leeftijden. The Saint of Second Chances is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Saint of Second Chances

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hermanos Por Accidente
Twee eeneiige tweelingen zijn na hun geboorte in Colombia verwisseld. Hun complexe geschiedenis en nieuwe identiteit worden in deze boeiende documentaire onderzocht.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Outstanding: A Comedy Revolution
Ontdek de geschiedenis van LHBTI+-comedy in deze grappige en hartverwarmende documentaire met persoonlijke verhalen van een groep beroemde stand-upcomedians.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.