Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Secret Life of My Secretary

Tv-serie, 2019
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
De tv-serie The Secret Life of My Secretary is uitgebracht in 2019. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Aangrijpend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Secret Life of My Secretary op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Do Min Ik is an intelligent, perfectionist man with a heart of stone , and the Chief of Team 1 at T&T Mobile Media who always relies on his secretary, the hot-tempered Jung Gal Hee. ...

Acteurs in The Secret Life of My Secretary

Meer zoals The Secret Life of My Secretary

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Princess Power
Prinsessenvriendjes uit vier verschillende fruitrijken (Blauwe Bessen, Kiwi, Ananas en Frambozen) komen in actie om hun werelden beter te maken.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.