Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Secret

Secret
Documentaire, 2006, 91 minuten, 1.017.589 beoordelingen
The Secret
Een groep schrijvers, filosofen en wetenschappers delen 'The Secret' dat Plato, da Vinci, Einstein en anderen allemaal gemeen hadden.
De documentaire The Secret is uitgebracht in 2006 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend.

The Secret op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Jay (Jay Chou) bezoekt een universiteit, waarbij hij zich op zijn pianostudies kan verdiepen. Het is zijn eerste dag en Sky (Alice Tzeng) vertelt hem op de campus wat hij allemaal moet weten en kennen. Kort daarna ontmoet hij Rain (Guey Lun-Mei) en het is liefde op het eerste gezicht. Echter, hij komt er al snel achter dat zijn nieuwe meisje vol van geheimen zit. En Jay vraagt zich af waarom zij zo mysterieus is, maar tegelijkertijd krijgt hij ook te maken met een andere situatie. Het was voor Sky, net als Jay, namelijk ook liefde op het eerste gezicht.

The Secret op IMDB

Score: 6 van de 10

Interviews with leading authors, philosophers, scientists, with an in-depth discussion of the Law of Attraction. The audience is shown how they can learn and use 'The Secret' in their everyday lives.

Acteurs in The Secret

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals The Secret

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.