Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Shannara Chronicles

Tv-serie, 2018
The Shannara Chronicles
Na de vernietiging van de beschaving worden drie jonge helden de laatste hoop van de aarde als een groot demonenleger de planeet bedreigt.
De tv-serie The Shannara Chronicles is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Shannara Chronicles op IMDB

Score: 7,4 van de 10

An Elvish tree, known as the Ellcrys, is dying. The bad news is that the tree has been the only piece of magic that protects the Four Lands from the Demon World. Amberle Elessedil is the only one who can save the tree. But she has to unlock magic that the Elves haven't used in thousands of years. With the help of Wil Ohmsford, she travels to find the lost magic. But it won't be an easy task.

Acteurs in The Shannara Chronicles

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Shannara Chronicles

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.