Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Shannara Chronicles

Tv-serie, 2018
The Shannara Chronicles
Na de vernietiging van de beschaving worden drie jonge helden de laatste hoop van de aarde als een groot demonenleger de planeet bedreigt.
De tv-serie The Shannara Chronicles is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Shannara Chronicles op IMDB

Score: 7,4 van de 10

An Elvish tree, known as the Ellcrys, is dying. The bad news is that the tree has been the only piece of magic that protects the Four Lands from the Demon World. Amberle Elessedil is the only one who can save the tree. But she has to unlock magic that the Elves haven't used in thousands of years. With the help of Wil Ohmsford, she travels to find the lost magic. But it won't be an easy task.

Acteurs in The Shannara Chronicles

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Shannara Chronicles

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Overhaul
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.