Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Shepherd

Film, 2008, 94 minuten
The Shepherd
Een agent van de grenspatrouille wordt een misdaadbestrijder die het opneemt tegen rebelse soldaten en corrupte kartels die illegale drugs de VS in proberen te smokkelen.
De film The Shepherd is uitgebracht in 2008 en duurt 94 minuten. Jean-Claude Van Damme bestrijdt misdaad aan beide kanten van de grens in een thriller met Scott Adkins en Stephen Lord. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Shepherd

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals The Shepherd

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
My Name Is Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
The Accidental Spy
Een IT'er met een gebroken hart verhuist naar Londen om auditie te doen voor een realityserie, die onverwacht verandert in een echt karteldrama.