Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Shop at Sly Corner

Film, 1947, 87 minuten
The Shop at Sly Corner
Een sluwe ex-gedetineerde runt een succesvolle antiekwinkel, totdat zijn assistent ontdekt dat hij gestolen goederen verkoopt en hem begint te chanteren.
De film The Shop at Sly Corner is uitgebracht in 1947 en duurt 87 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.

Acteurs in The Shop at Sly Corner

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.