Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Short Game

Documentaire, 2013, 99 minuten, 113 beoordelingen
The Short Game
Ze zijn bijzonder fanatiek, vastbesloten om kampioen te worden op een van de zwaarste golfbanen ter wereld. En ze zitten nog op de middelbare school!
De documentaire The Short Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 99 minuten. Deze documentaire is Inspirerend.
Alle leeftijden Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Short Game op Moviemeter

De beste zevenjarige golfers in de wereld komen tezamen in North Carolina om deel te nemen aan het wereldkampioenschap. Wie zal het volgende golffenomeen worden? De meeste deelnemers hielden al een club vast voordat ze konden lopen en waren als zesjarige al beter dan menig ander ooit kan worden. Deze documentaire volgt negen van deze jonge golfers.

The Short Game op IMDB

Score: 8 van de 10

The best 7 year old golfers from around the world descend on the world famous Pinehurst Golf course in North Carolina to determine the next world champion and who might become golf's next ...

Acteurs in The Short Game

Regisseur

Meer zoals The Short Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.
Observations at 65 South
Wetenschappers reizen per zeilboot naar Antarctica, waar ze met eigen ogen de schrijnende gevolgen van de klimaatverandering op het op vier na grootste continent aanschouwen.