Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Short Game

Documentaire, 2013, 100 minuten, 113 beoordelingen
The Short Game
Ze zijn bijzonder fanatiek, vastbesloten om kampioen te worden op een van de zwaarste golfbanen ter wereld. En ze zitten nog op de middelbare school!
De documentaire The Short Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 100 minuten. Deze documentaire is Inspirerend.
Alle leeftijden Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Short Game op Moviemeter

De beste zevenjarige golfers in de wereld komen tezamen in North Carolina om deel te nemen aan het wereldkampioenschap. Wie zal het volgende golffenomeen worden? De meeste deelnemers hielden al een club vast voordat ze konden lopen en waren als zesjarige al beter dan menig ander ooit kan worden. Deze documentaire volgt negen van deze jonge golfers.

The Short Game op IMDB

Score: 8 van de 10

The best 7 year old golfers from around the world descend on the world famous Pinehurst Golf course in North Carolina to determine the next world champion and who might become golf's next ...

Acteurs in The Short Game

Regisseur

Meer zoals The Short Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.