Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Short Game

Documentaire, 2013, 100 minuten, 113 beoordelingen
The Short Game
Ze zijn bijzonder fanatiek, vastbesloten om kampioen te worden op een van de zwaarste golfbanen ter wereld. En ze zitten nog op de middelbare school!
De documentaire The Short Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 100 minuten. Deze documentaire is Inspirerend.
Alle leeftijden Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Short Game op Moviemeter

De beste zevenjarige golfers in de wereld komen tezamen in North Carolina om deel te nemen aan het wereldkampioenschap. Wie zal het volgende golffenomeen worden? De meeste deelnemers hielden al een club vast voordat ze konden lopen en waren als zesjarige al beter dan menig ander ooit kan worden. Deze documentaire volgt negen van deze jonge golfers.

The Short Game op IMDB

Score: 8 van de 10

The best 7 year old golfers from around the world descend on the world famous Pinehurst Golf course in North Carolina to determine the next world champion and who might become golf's next ...

Acteurs in The Short Game

Regisseur

Meer zoals The Short Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.