Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Silence

Film, 2019, 90 minuten
The Silence
Als dodelijke wezens die jagen op gehoor de wereld aanvallen, zoeken een tiener en haar familie een schuilplaats buiten de stad en stuiten op een mysterieuze sekte.
De film The Silence is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Met Kiernan Shipka, Stanley Tucci, Miranda Otto en John Corbett. Geregisseerd door John R. Leonetti ('Annabelle'). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Onheilspellend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Silence op IMDB

Score: 5,4 van de 10

A family struggles to survive in a world terrorized by a deadly, primeval species who hunt only with their acute hearing.

Acteurs in The Silence

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans;Indonesisch

Meer zoals The Silence

Creep

Creep

(2014)

Satanic

Satanic

(2016)

XX

XX

(2017)

The Forest

The Forest

(2016)

Kring

Kring

(2015)

Holidays

Holidays

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

Verónica

Verónica

(2017)

1922

1922

(2017)

Apostle

Apostle

(2018)

Temple

Temple

(2017)

Creep 2

Creep 2

(2017)

The Ritual

The Ritual

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.