Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Silent Sea

Tv-serie, 2021
The Silent Sea
Tijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.
De tv-serie The Silent Sea is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Spannende scifithriller van uitvoerend producent Jung Woo-sung met Bae Doona ('Kingdom') en Gong Yoo ('Train to Busan'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Silent Sea is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Silent Sea op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Set in the future, when the planet suffers from a lack of water and food caused by desertification. Yoon Jae is a soldier for the space agency. He is selected for a team, including Ji An, to travel to the moon. Their mission is to retrieve a mysterious sample from an abandoned research station.

Acteurs in The Silent Sea

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals The Silent Sea

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Narco-Saints
Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.
The Imperfects
Abbi, Tilda en Juan ondergaan een experiment met monsterlijke bijwerkingen. Ze slaan de handen ineen om de verantwoordelijke wetenschapper én een remedie te vinden.
Entrapped
In dit vervolg op 'Trapped' duiken Andri en Hinrika in de moord op een sektelid na een conflict over het land van een motorbende en de verdwijning van een vrouw in 2013.
Diario de un gigoló
Het leven van een mannelijke escort begint te ontsporen als hij betrokken raakt bij de familiezaken van een klant en de basisregel van zijn werk breekt: Niet verliefd worden!