Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Soccer Football Movie

Film, 2022, 73 minuten
The Soccer Football Movie
Vier jonge voetbalfans proberen samen de vaardigheden van hun idolen terug te krijgen nadat een sluwe, kwaadaardige wetenschapper hun talent heeft gestolen.
De film The Soccer Football Movie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 73 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Soccer Football Movie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ned
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Soccer Football Movie

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.