Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Society

Tv-serie, 2019
The Society
Wanneer alle andere inwoners op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.
De tv-serie The Society is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The Society is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Society op IMDB

Score: 8 van de 10

A group of teenagers struggles to survive after they're mysteriously transported to a replica of their wealthy town with no trace of their parents.

Acteurs in The Society

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals The Society

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.