Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Society

Tv-serie, 2019
The Society
Wanneer alle andere inwoners op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.
De tv-serie The Society is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Van regisseur Marc Webb (500 Days of Summer) en schrijver Christopher Keyser (Party of Five). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Society is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Society op IMDB

Score: 8 van de 10

A group of teenagers struggles to survive after they're mysteriously transported to a replica of their wealthy town with no trace of their parents.

Acteurs in The Society

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals The Society

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.