Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sound of Magic

Tv-serie, 2022
The Sound of Magic
Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.
De tv-serie The Sound of Magic is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Muzikaal drama met Ji Chang-wook (Lovestruck in the City), Choi Sung-eun (Beyond Evil) en Hwang In-youp (True Beauty). Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Sound of Magic is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Sound of Magic

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals The Sound of Magic

Kingdom

Kingdom

(2020)

Nowhere Man

Nowhere Man

(2019)

My Name

My Name

(2021)

Sweet Home

Sweet Home

(2020)

Hellbound

Hellbound

(2021)

D.P.

D.P.

(2021)

Goedam

Goedam

(2020)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.