Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sound of Magic

Tv-serie, 2022
The Sound of Magic
Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.
De tv-serie The Sound of Magic is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Muzikaal drama met Ji Chang-wook (Lovestruck in the City), Choi Sung-eun (Beyond Evil) en Hwang In-youp (True Beauty). Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Sound of Magic is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Sound of Magic

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals The Sound of Magic

Kingdom

Kingdom

(2020)

Nowhere Man

Nowhere Man

(2019)

My Name

My Name

(2021)

Sweet Home

Sweet Home

(2020)

Hellbound

Hellbound

(2021)

D.P.

D.P.

(2021)

Goedam

Goedam

(2020)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.