Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sound of Magic

Tv-serie, 2022
The Sound of Magic
Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.
De tv-serie The Sound of Magic is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Muzikaal drama met Ji Chang-wook (Lovestruck in the City), Choi Sung-eun (Beyond Evil) en Hwang In-youp (True Beauty). Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Sound of Magic is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Sound of Magic

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals The Sound of Magic

Kingdom

Kingdom

(2020)

Nowhere Man

Nowhere Man

(2019)

My Name

My Name

(2021)

Sweet Home

Sweet Home

(2020)

Hellbound

Hellbound

(2021)

Goedam

Goedam

(2020)

D.P.

D.P.

(2021)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.