Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sound of Your Heart

Tv-serie, 2016
The Sound of Your Heart
Deze comedy is gebaseerd op de langstlopende webtekenfilmserie van Korea en volgt het dagelijkse leven van een striptekenaar, zijn vriendin en zijn aparte familie.
De tv-serie The Sound of Your Heart is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Deze tv-serie is Bizar, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Sound of Your Heart op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Maeumui sori is a TV series starring Kwang-soo Lee, Dae-Myung Kim, and So-Min Jung. Based on the longest-running webtoon

Acteurs in The Sound of Your Heart

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Koreaans;Duits;Nederlands

Meer zoals The Sound of Your Heart

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Trials of Gabriel Fernandez
De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.