Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Souvenir

Film, 2019, 119 minuten
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.
De film The Souvenir is uitgebracht in 2019 en duurt 119 minuten. Filmmaakster Joanna Hogg won een prijs op filmfestival Sundance voor deze film van uitvoerend producent Martin Scorsese. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Souvenir op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A young film student in the early '80s becomes romantically involved with a complicated and untrustworthy man.

Acteurs in The Souvenir

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals The Souvenir

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Philadelphia
De jurist Andrew Beckett uit Philadelphia begint een rechtszaak tegen zijn advocatenkantoor als hij onrechtmatig wordt ontslagen omdat hij homo en hiv-positief is.
La môme
Aangrijpend drama over de legendarische Parijse zangeres Édith Piaf. Haar passie voor muziek hield haar op de been in haar tragische leven.
Lost City of Z
Aan het begin van de 20e eeuw raakt de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett geobsedeerd door de zoektocht naar een mysterieuze oude beschaving in het Amazonegebied.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.