Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Space Between Us

Film, 2016, 120 minuten
The Space Between Us
Na jaren van beperkt contact met de aarde maakt een nieuwsgierige tiener die op Mars woont, een interplanetaire reis om te ontdekken waar zijn roots liggen.
De film The Space Between Us is uitgebracht in 2016 en duurt 120 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Sentimenteel, Hartverwarmend, Ontroerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Space Between Us op Moviemeter

Score: 3,07 van de 5

Een groep astronauten vertrekt voor een eerste missie naar Mars met de bedoeling de planeet te koloniseren. Na de lancering ontdekt een van hen dat ze zwanger is. Kort nadat de shuttle op Mars landt, bevalt ze van een zoon en sterft. Ze heeft echter nooit de identiteit van de vader prijsgegeven. Zestien jaar later is Gardner Elliot een tiener die zijn hele leven op de planeet heeft doorgebracht en slechts 14 mensen heeft ontmoet. Benieuwd naar de identiteit van zijn vader en de aarde wendt hij zich tot het internet waar hij een vriendschap opbouwt met een meisje uit Colorado genaamd Tulsa.

The Space Between Us op IMDB

Score: 6,4 van de 10

The first human born on Mars travels to Earth for the first time, experiencing the wonders of the planet through fresh eyes. He embarks on an adventure with a street smart girl to discover how he came to be.

Acteurs in The Space Between Us

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Space Between Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goosebumps 2: Haunted Halloween
Drie tieners proberen tijdens Halloween een magisch boek tegen te houden dat personages van de Goosebumps-boeken tot leven brengt.
Memory Games
Het is de kern van de mensheid, de bouwsteen van identiteit en cultuur. Verken het geheugen door vier unieke geesten.
Adam Devine: Best Time of Our Lives
De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.