Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Square

Documentaire, 2013, 104 minuten, 168 beoordelingen
The Square
In dit met een Emmy bekroonde straat- en ooggetuigeverslag van de Egyptische revolutie in 2011 wordt de indrukwekkende opstand, waarbij twee regeringen vielen, vervat.
De documentaire The Square is een Netflix Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 104 minuten. Winnaar van drie 2014 Emmy-awards, o.a. Beste regie voor een non-fictieprogramma. Geschikt voor Volwassen.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Square op Moviemeter

Meer dan twee jaar hebben Egyptenaren in enorme aantallen het Tahrir-plein van Caïro bezet en gevraagd om verandering van hun leiders. Tijdens de vele dramatische verschuivingen in deze tijd hebben regisseur Jehane Noujaim en haar crew opgenomen wat er gebeurd is op het plein, door de ogen van een aantal jonge revolutionairen. Ze variëren in achtergrond van arm tot bevoorrecht en van seculier tot religieus. Hun meerdere gezichtspunten zijn onthullend zowel voor degenen die deze gebeurtenissen nauwlettend gevolgd hebben of helemaal niet.

The Square op IMDB

Score: 8 van de 10

A group of Egyptian revolutionaries battle leaders and regimes, risking their lives to build a new society of conscience.

Acteurs in The Square

Regisseur

Meer zoals The Square

Reincarnated

Reincarnated

(2012)

Mitt

Mitt

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.