Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Staircase

Tv-serie, 2018
The Staircase
Was het een ongeluk of moord? Na de mysterieuze dood van zijn vrouw wordt het leven van schrijver Michael Peterson onder de loep genomen.
De tv-serie The Staircase is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Regisseur Jean-Xavier de Lestrade is terug met drie nieuwe afleveringen van deze met een Peabody Award bekroonde serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Provocerend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Staircase

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.