Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Stolen Years

Film, 2013, 111 minuten
The Stolen Years
Een vrouw heeft na een ongeluk geheugenverlies. Ze kan zich de scheiding van haar ex-man niet herinneren, maar met haar zoekt hij uit waarom haar leven een puinhoop is.
De film The Stolen Years is uitgebracht in 2013 en duurt 111 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Stolen Years op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

He Man verliest na een auto-ongeluk haar herinneringen van de afgelopen vijf jaar. Haar laatste herinneringen waren tijdens haar huwelijksreis toen ze nog stapelverliefd was op haar echtgenoot. Ze ontdekt dat ze inmiddels gescheiden is en dat haar leven volledig verschillend is van vroeger. Ze probeert erachter te komen hoe het zo ver heeft kunnen komen.

The Stolen Years op IMDB

Score: 6,1 van de 10

A woman waking up with memory loss after going through a car accident only to find out that she had been divorced with her husband

Acteurs in The Stolen Years

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Stolen Years

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
A Kindhearted Christmas
Jamie overwint haar kerstblues door geheime Kerstman te spelen in haar stadje, maar een onstuimige verslaggever is vastbesloten de anonieme weldoener te ontmaskeren.