Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Stolen Years

Film, 2013, 111 minuten
The Stolen Years
Een vrouw heeft na een ongeluk geheugenverlies. Ze kan zich de scheiding van haar ex-man niet herinneren, maar met haar zoekt hij uit waarom haar leven een puinhoop is.
De film The Stolen Years is uitgebracht in 2013 en duurt 111 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Stolen Years op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

He Man verliest na een auto-ongeluk haar herinneringen van de afgelopen vijf jaar. Haar laatste herinneringen waren tijdens haar huwelijksreis toen ze nog stapelverliefd was op haar echtgenoot. Ze ontdekt dat ze inmiddels gescheiden is en dat haar leven volledig verschillend is van vroeger. Ze probeert erachter te komen hoe het zo ver heeft kunnen komen.

The Stolen Years op IMDB

Score: 6,1 van de 10

A woman waking up with memory loss after going through a car accident only to find out that she had been divorced with her husband

Acteurs in The Stolen Years

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Stolen Years

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.