Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Story of Diana

Tv-serie, 2017
The Story of Diana
Kijk naar het bijzondere leven en de persoonlijke problemen van de overleden prinses Diana aan de hand van interviews met haar broer en anderen die haar goed kenden.
De tv-serie The Story of Diana is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Story of Diana op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Het is reeds twintig jaar geleden dat de door velen geliefde prinses Diana in een auto-ongeval tragisch om het leven kwam. In deze documentaire wordt gepraat met haar broer Charles, Sir Richard Branson, haar vrienden Lana Marks en Wayne Sleep, en Prins Charles’ nicht India Hicks. Hun bedoeling is een eerlijk verhaal te vertellen over het leven van Diana. Ze brengen een eerbetoon aan haar en haar erfenis.

The Story of Diana op IMDB

Score: 8,1 van de 10

The Story of Diana is a TV movie starring Jess Cagle, Hillary Clinton, and George Clooney. She was beloved by millions, but plagued by hidden turmoil. A tale of royalty, resilience and the heavy cost of fame.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Story of Diana

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
My Holo Love
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.