Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Story of Diana

Tv-serie, 2017
The Story of Diana
Kijk naar het bijzondere leven en de persoonlijke problemen van de overleden prinses Diana aan de hand van interviews met haar broer en anderen die haar goed kenden.
De tv-serie The Story of Diana is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Story of Diana op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Het is reeds twintig jaar geleden dat de door velen geliefde prinses Diana in een auto-ongeval tragisch om het leven kwam. In deze documentaire wordt gepraat met haar broer Charles, Sir Richard Branson, haar vrienden Lana Marks en Wayne Sleep, en Prins Charles’ nicht India Hicks. Hun bedoeling is een eerlijk verhaal te vertellen over het leven van Diana. Ze brengen een eerbetoon aan haar en haar erfenis.

The Story of Diana op IMDB

Score: 8,1 van de 10

The Story of Diana is a TV movie starring Jess Cagle, Hillary Clinton, and George Clooney. She was beloved by millions, but plagued by hidden turmoil. A tale of royalty, resilience and the heavy cost of fame.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Story of Diana

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.