Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Story of Diana

Tv-serie, 2017
The Story of Diana
Kijk naar het bijzondere leven en de persoonlijke problemen van de overleden prinses Diana aan de hand van interviews met haar broer en anderen die haar goed kenden.
De tv-serie The Story of Diana is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Story of Diana op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Het is reeds twintig jaar geleden dat de door velen geliefde prinses Diana in een auto-ongeval tragisch om het leven kwam. In deze documentaire wordt gepraat met haar broer Charles, Sir Richard Branson, haar vrienden Lana Marks en Wayne Sleep, en Prins Charles’ nicht India Hicks. Hun bedoeling is een eerlijk verhaal te vertellen over het leven van Diana. Ze brengen een eerbetoon aan haar en haar erfenis.

The Story of Diana op IMDB

Score: 8,1 van de 10

The Story of Diana is a TV movie starring Jess Cagle, Hillary Clinton, and George Clooney. She was beloved by millions, but plagued by hidden turmoil. A tale of royalty, resilience and the heavy cost of fame.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Story of Diana

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.