Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Story of Diana

Tv-serie, 2017
The Story of Diana
Kijk naar het bijzondere leven en de persoonlijke problemen van de overleden prinses Diana aan de hand van interviews met haar broer en anderen die haar goed kenden.
De tv-serie The Story of Diana is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Story of Diana op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Het is reeds twintig jaar geleden dat de door velen geliefde prinses Diana in een auto-ongeval tragisch om het leven kwam. In deze documentaire wordt gepraat met haar broer Charles, Sir Richard Branson, haar vrienden Lana Marks en Wayne Sleep, en Prins Charles’ nicht India Hicks. Hun bedoeling is een eerlijk verhaal te vertellen over het leven van Diana. Ze brengen een eerbetoon aan haar en haar erfenis.

The Story of Diana op IMDB

Score: 8,1 van de 10

The Story of Diana is a TV movie starring Jess Cagle, Hillary Clinton, and George Clooney. She was beloved by millions, but plagued by hidden turmoil. A tale of royalty, resilience and the heavy cost of fame.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Story of Diana

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.