Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sunshine Makers

Documentaire, 2015, 90 minuten
The Sunshine Makers
Beleef de opkomst en ondergang van Tim Scully en Nicholas Sand, onwaarschijnlijke pioniers van psychedelische drugs en de tegencultuur van de jaren 60.
De documentaire The Sunshine Makers is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Sunshine Makers op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Deze documentaire vertelt over de opkomst en ondergang van Tim Scully en Nicholas Sand. Zij waren onwaarschijnlijke pioniers van psychedelische drugs en de tegencultuur van de jaren 60. Ze experimenteerden vanaf dat ze twintig waren vaak met LSD en andere psychedelica, een ervaring die gebruikers naar hun zeggen in de film onuitwisbaar veranderde, voor sommigen in positieve zin en voor anderen in negatieve zin. Als inwoner van Californië had de heer Scully gestudeerd in Berkeley voordat hij onder de invloed kwam van Owsley Stanley, een advocaat die pleitte voor het gebruik van hard drugs. De meer welbespraakte Sand, afkomstig van Brooklyn, nodigde vrienden uit in zijn landgoed ergens in de staat New York voor wilde feesten. Sand en Scully merkten al vlug dat ze op dezelfde golflengte zaten.

The Sunshine Makers op IMDB

Score: 6,9 van de 10

The story of Nicholas Sand and Tim Scully, the unlikely duo at the heart of 1960s American drug counter-culture.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Darkness within La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.