Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sunshine Makers

Documentaire, 2015, 90 minuten
The Sunshine Makers
Beleef de opkomst en ondergang van Tim Scully en Nicholas Sand, onwaarschijnlijke pioniers van psychedelische drugs en de tegencultuur van de jaren 60.
De documentaire The Sunshine Makers is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Sunshine Makers op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Deze documentaire vertelt over de opkomst en ondergang van Tim Scully en Nicholas Sand. Zij waren onwaarschijnlijke pioniers van psychedelische drugs en de tegencultuur van de jaren 60. Ze experimenteerden vanaf dat ze twintig waren vaak met LSD en andere psychedelica, een ervaring die gebruikers naar hun zeggen in de film onuitwisbaar veranderde, voor sommigen in positieve zin en voor anderen in negatieve zin. Als inwoner van Californië had de heer Scully gestudeerd in Berkeley voordat hij onder de invloed kwam van Owsley Stanley, een advocaat die pleitte voor het gebruik van hard drugs. De meer welbespraakte Sand, afkomstig van Brooklyn, nodigde vrienden uit in zijn landgoed ergens in de staat New York voor wilde feesten. Sand en Scully merkten al vlug dat ze op dezelfde golflengte zaten.

The Sunshine Makers op IMDB

Score: 6,9 van de 10

The story of Nicholas Sand and Tim Scully, the unlikely duo at the heart of 1960s American drug counter-culture.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.