Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sunshine Makers

Documentaire, 2015, 90 minuten
The Sunshine Makers
Beleef de opkomst en ondergang van Tim Scully en Nicholas Sand, onwaarschijnlijke pioniers van psychedelische drugs en de tegencultuur van de jaren 60.
De documentaire The Sunshine Makers is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Sunshine Makers op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Deze documentaire vertelt over de opkomst en ondergang van Tim Scully en Nicholas Sand. Zij waren onwaarschijnlijke pioniers van psychedelische drugs en de tegencultuur van de jaren 60. Ze experimenteerden vanaf dat ze twintig waren vaak met LSD en andere psychedelica, een ervaring die gebruikers naar hun zeggen in de film onuitwisbaar veranderde, voor sommigen in positieve zin en voor anderen in negatieve zin. Als inwoner van Californië had de heer Scully gestudeerd in Berkeley voordat hij onder de invloed kwam van Owsley Stanley, een advocaat die pleitte voor het gebruik van hard drugs. De meer welbespraakte Sand, afkomstig van Brooklyn, nodigde vrienden uit in zijn landgoed ergens in de staat New York voor wilde feesten. Sand en Scully merkten al vlug dat ze op dezelfde golflengte zaten.

The Sunshine Makers op IMDB

Score: 6,9 van de 10

The story of Nicholas Sand and Tim Scully, the unlikely duo at the heart of 1960s American drug counter-culture.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.