Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Swimmers

Film, 2022, 135 minuten
The Swimmers
Dankzij hun moed en zwemtalent brengen twee jonge zussen de riskante reis van het door oorlog verscheurde Syrië tot aan de Olympische Spelen in Rio in 2016 tot een goed einde.
De film The Swimmers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 135 minuten. BAFTA-winnaar Sally El Hosaini. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Swimmers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Swimmers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ind
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Swimmers

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last of the Mohicans
Een Engelsman die is opgevoed door een inheemse stam in koloniaal Amerika, raakt betrokken bij een bloedig conflict wanneer hij valt voor de dochter van een Britse kolonel.
Almost Pyaar With DJ Mohabbat
Twee jonge stellen uit verschillende werelden jagen verboden liefde na. Hun levens raken verstrengeld wanneer opstandigheid en intolerantie botsen in twee parallelle verhalen
Sea of Time
Een tragische gebeurtenis tijdens een zeiltocht op de Atlantische Oceaan verscheurt een jong stel. Vele jaren later treffen ze elkaar weer en zien ze hun verleden onder ogen.
Every Other Weekend
Tijdens een zeldzaam bezoek van haar kinderen gaat een uitgerangeerde actrice, tegen de afspraken met haar ex in, met haar kinderen naar Spanje om naar een meteorenregen te kijken.
Cats
De iconische musical van Andrew Lloyd Webber krijgt een nieuw gezicht met deze animatieversie, waarin een groep magische katten zich voorbereidt op de avond van hun jaarlijkse bal.