Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Takeover

Film, 2022, 88 minuten
The Takeover
Een ethische hacker wordt beschuldigd van moord na het ontdekken van een privacyschandaal. Ze probeert de politie te ontwijken en de criminelen op te sporen die haar chanteren.
De film The Takeover is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 88 minuten. Met Holly Mae Brood ('Life as It Should Be'), Géza Weisz ('F*ck Love Too') en Frank Lammers ('Ferry'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Takeover is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Takeover

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Nederlands - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Takeover

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Good Die Young
Vier mannen met geldproblemen ontmoeten elkaar en besluiten zonder enige ervaring een gewapende overval te plegen
The Silent Enemy
De strijd om de macht op de Middellandse Zee groeit uit tot epische proporties als een Britse officier en zijn duikteam ontdekken hoe de vijand de strijd saboteert.