Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Team

Tv-serie, 2018
The Team
Europol stelt een team van toprechercheurs samen om de moordenaar op te sporen die verantwoordelijk is voor een reeks gruwelijke moorden in diverse landen.
De tv-serie The Team is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Team op IMDB

Score: 7 van de 10

Trafficking, forced prostitution, and tax fraud. A European investigation team investigates organized crime across borders in Europe.

Acteurs in The Team

Audio en ondertiteling

Audio: Meerdere talen
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Team

Bron

Bron

(2015)

Dicte

Dicte

(2016)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Johan Falk

Johan Falk

(2015)

London Spy

London Spy

(2015)

Marcella

Marcella

(2019)

Shooter

Shooter

(2018)

Trapped

Trapped

(2018)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Acquitted

Acquitted

(2016)

Norskov

Norskov

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Making Squid Game: The Challenge
Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe de op 'Squid Game' gebaseerde realityshow veranderde van een geschreven drama in een keiharde, zenuwslopende competitie.
Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?