Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Terminal

La terminal
Film, 2004, 129 minuten, 4.623.735 beoordelingen
The Terminal
Na aankomst in New York raakt Viktor Navorsk verwikkeld in bureaucratische problemen waardoor hij niet naar zijn geboorteland kan terugkeren en hij mag de VS ook niet in.
De film The Terminal is uitgebracht in 2004 en duurt 129 minuten. Deze waargebeurde tragikomedie heeft Oscarwinnaars Tom Hanks en Catherine Zeta-Jones in de hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Terminal op Moviemeter

Een Oost-Europeaan, Viktor Navorsky, bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag met zijn huidige papieren de VS niet in. Viktor improviseert en maakt van Kennedy Airport maandenlang een tijdelijke thuis, waar hij de mensen bekijkt en verliefd wordt op stewardess Amelia.

The Terminal op IMDB

Score: 7 van de 10

An eastern immigrant finds himself stranded in JFK airport, and must take up temporary residence there.

Acteurs in The Terminal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Terminal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.