Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Terminal

La terminal
Film, 2004, 129 minuten, 4.623.735 beoordelingen
The Terminal
Na aankomst in New York raakt Viktor Navorsk verwikkeld in bureaucratische problemen waardoor hij niet naar zijn geboorteland kan terugkeren en hij mag de VS ook niet in.
De film The Terminal is uitgebracht in 2004 en duurt 129 minuten. Deze waargebeurde tragikomedie heeft Oscarwinnaars Tom Hanks en Catherine Zeta-Jones in de hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Terminal op Moviemeter

Een Oost-Europeaan, Viktor Navorsky, bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag met zijn huidige papieren de VS niet in. Viktor improviseert en maakt van Kennedy Airport maandenlang een tijdelijke thuis, waar hij de mensen bekijkt en verliefd wordt op stewardess Amelia.

The Terminal op IMDB

Score: 7 van de 10

An eastern immigrant finds himself stranded in JFK airport, and must take up temporary residence there.

Acteurs in The Terminal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Terminal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
Leila
In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.