Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Thing

Film, 2011, 102 minuten, 322.692 beoordelingen
The Thing
Nadat Noorse wetenschappers een ingevroren ruimteschip hebben gevonden op de Zuidpool, stroomt bloed door het ijslandschap wanneer het organisme in het schip ontwaakt.
De film The Thing is uitgebracht in 2011 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Spannend, IJzingwekkend.

The Thing op IMDB

Score: 6,2 van de 10

At an Antarctica research site, the discovery of an alien craft leads to a confrontation between graduate student Kate Lloyd and scientist Dr. Sander Halvorson.

Trailer

Acteurs in The Thing

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Thing

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unsane
Een Amerikaanse schrijver in Rome gaat op onderzoek uit wanneer er in de stad gruwelijke moorden worden gepleegd die zijn geïnspireerd op de moorden in zijn nieuwe boek.
The Cleanse
Een sombere man die dringend plezier nodig heeft, volgt een sapdetox die zijn innerlijke demonen in een tastbare realiteit verandert. Waarschuwing: bijwerkingen variëren.
RELIC
Als de matriarch van hun familie verdwijnt en dan weer opduikt, gaan een dochter en kleindochter vermoeden dat ze wordt beheerst door een duistere kracht.
Roohi
Twee klungels worden ingehuurd om een bruid te ontvoeren, maar komen in een lastig parket als de ene verliefd wordt op haar, en de andere op de geest die haar bezit.
Blood from the Mummy's Tomb
Wanneer een team de tombe van koningin Tera ontdekt, steelt een archeoloog een ring van haar afgehakte hand, waardoor er een vloek over zijn dochter wordt uitgesproken.