Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Three Musketeers

Film, 2011, 110 minuten, 232.493 beoordelingen
The Three Musketeers
De drie musketiers hebben hun beste tijd gehad en doen onbeduidend werk in Parijs, als hun vriend D'Artagnan hen weer bijeenbrengt om het land te verdedigen.
De film The Three Musketeers is uitgebracht in 2011 en duurt 110 minuten. Orlando Bloom, Milla Jovovich en Christoph Waltz nemen de hoofdrol voor hun rekening in deze klassieker. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Three Musketeers op Moviemeter

The Three Musketeers speelt zich af in de 17e eeuw en gaat over D'Artagnan die in zijn strijd met Kardinaal Richelieu de samenwerking aangaat met de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. D'Artagnan kan de hulp goed gebruiken en samen met de drie musketiers probeert hij de snode plannen van Kardinaal Richelieu, om de koning tot aftreden te dwingen, te dwarsbomen.

The Three Musketeers op IMDB

Score: 6 van de 10

The hot-headed young D'Artagnan along with three former legendary but now down on their luck Musketeers must unite and defeat a beautiful double agent and her villainous employer from seizing the French throne and engulfing Europe in war.

Acteurs in The Three Musketeers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Three Musketeers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.