Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Tourist

Film, 2010, 103 minuten, 2.011.210 beoordelingen
The Tourist
Een Amerikaanse toerist die vertroosting zoekt voor zijn gebroken hart brengt zijn hart weer in gevaar als hij een prachtige Interpol-agente ontmoet.
De film The Tourist is uitgebracht in 2010 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch, Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Tourist op Moviemeter

Frank Tupelo is een Amerikaanse toerist, die in Europa gemoedsrust probeert te vinden. Maar dan raakt hij verstrikt in een web van samenzweringen en leugens van Elise, een Interpolagent. Elise zit echter achter een crimineel aan met wie ze in het verleden een liefdesrelatie had.

The Tourist op IMDB

Score: 6 van de 10

Revolves around Frank, an American tourist visiting Italy to mend a broken heart. Elise is an extraordinary woman who deliberately crosses his path.

Acteurs in The Tourist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Tourist

Secret Window

Secret Window

(2004)

Inside Man

Inside Man

(2006)

Taken

Taken

(2008)

Salt

Salt

(2010)

Killers

Killers

(2010)

Colombiana

Colombiana

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Mat Kilau
Wanneer Britse troepen Pahang binnenvallen, leidt een legendarische krijger zijn volk in een guerrillaoorlog om hun land te beschermen tegen de dreiging van kolonisatie.
Cyberpunk: Edgerunners
In een corrupte toekomst vol cybernetische implantaten wil een getalenteerde, maar roekeloze straatjongen een vogelvrij verklaarde huurling worden: een edgerunner.
Strawberry Days
Op de aardbeienvelden van Zuid-Zweden valt de zoon van een Poolse gastarbeider voor de dochter van een Zweedse boer en vecht hij tegen vooroordelen en ongelijkheid.
Trädgårdsgatan
Eric en Elin ontmoetten elkaar als kinderen tijdens een moeilijke maar bepalende zomer met hun ouders. Jaren later zien ze elkaar opnieuw en herbeleven ze hun verleden.