Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Trader (Sovdagari)

Documentaire, 2018, 23 minuten
The Trader (Sovdagari)
Een rondtrekkende handelaar geeft inzicht in het plattelandsleven van Georgië, waar je met aardappels kunt betalen en armoede elke ambitie de grond in stampt.
De documentaire The Trader (Sovdagari) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 23 minuten. Deze intieme documentaire won de juryprijs voor korte film, non-fictie tijdens het Sundance Film Festival in 2018. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Trader (Sovdagari) op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A traveling trader provides a window into rural life in the Republic of Georgia, where potatoes are currency and ambition is crushed by poverty.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Georgisch [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Georgisch

Meer zoals The Trader (Sovdagari)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Big Mäck: Gangster und Gold
Een man wordt onschuldig veroordeeld voor een overval en brengt zes jaar door in de gevangenis. Decennia later wordt hij opnieuw verdacht. Is hij nog steeds onschuldig?
Emergency: NYC
In deze pakkende docuserie zien we hoe de medewerkers van de medische hulpdiensten in New York hun intensieve werkzaamheden combineren met hun persoonlijke leven.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Big Cats
Leeuwen, luipaarden en cheeta's krijgen vaak de schuld van dood vee en zijn gewild vanwege hun vacht. Er zijn dan ook weinig habitats waar ze echt veilig kunnen leven.