Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Trader (Sovdagari)

Documentaire, 2018, 23 minuten
The Trader (Sovdagari)
Een rondtrekkende handelaar geeft inzicht in het plattelandsleven van Georgië, waar je met aardappels kunt betalen en armoede elke ambitie de grond in stampt.
De documentaire The Trader (Sovdagari) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 23 minuten. Deze intieme documentaire won de juryprijs voor korte film, non-fictie tijdens het Sundance Film Festival in 2018. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Trader (Sovdagari) op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A traveling trader provides a window into rural life in the Republic of Georgia, where potatoes are currency and ambition is crushed by poverty.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Georgisch [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Georgisch

Meer zoals The Trader (Sovdagari)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.