Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Trader (Sovdagari)

Documentaire, 2018, 23 minuten
The Trader (Sovdagari)
Een rondtrekkende handelaar geeft inzicht in het plattelandsleven van Georgië, waar je met aardappels kunt betalen en armoede elke ambitie de grond in stampt.
De documentaire The Trader (Sovdagari) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 23 minuten. Deze intieme documentaire won de juryprijs voor korte film, non-fictie tijdens het Sundance Film Festival in 2018. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Trader (Sovdagari) op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A traveling trader provides a window into rural life in the Republic of Georgia, where potatoes are currency and ambition is crushed by poverty.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Georgisch [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Georgisch

Meer zoals The Trader (Sovdagari)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.