Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Trader (Sovdagari)

Documentaire, 2018, 23 minuten
The Trader (Sovdagari)
Een rondtrekkende handelaar geeft inzicht in het plattelandsleven van Georgië, waar je met aardappels kunt betalen en armoede elke ambitie de grond in stampt.
De documentaire The Trader (Sovdagari) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 23 minuten. Deze intieme documentaire won de juryprijs voor korte film, non-fictie tijdens het Sundance Film Festival in 2018. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Trader (Sovdagari) op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A traveling trader provides a window into rural life in the Republic of Georgia, where potatoes are currency and ambition is crushed by poverty.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Georgisch [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Georgisch

Meer zoals The Trader (Sovdagari)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.