Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1

Film, 2011, 117 minuten, 764.145 beoordelingen
The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1
Het nieuwe leven van Bella en Edward samen als jonggehuwden is helemaal niet wat ze verwachtten, want een grote verrassing zorgt voor drastische veranderingen.
De film The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 is uitgebracht in 2011 en duurt 117 minuten. Deze vierde aflevering van de populaire Twilight Saga was drie weken lang de nummer 1 in de box office. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch, Spannend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 op Moviemeter

Na de bruiloft gaan Bella en Edward op huwelijksreis naar Rio De Janeiro, waar Bella tot haar schrik ontdekt zwanger te zijn. De familie van Edward is in shock door de situatie, die de fragiele band tussen de vampieren en weerwolven nog meer spanning bezorgt. Niemand weet wat te verwachten van deze onwaarschijnlijke zwangerschap. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan.

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 op IMDB

Score: 5 van de 10

The Quileutes close in on expecting parents Edward and Bella, whose unborn child poses a threat to the Wolf Pack and the towns people of Forks.

Acteurs in The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.