Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

La saga crepúsculo: Amanecer parte 2
Film, 2012, 115 minuten, 412.158 beoordelingen
The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2
In het laatste hoofdstuk van deze epische serie moeten Bella en Edward voor hun pasgeboren dochtertje de ingrijpende confrontatie aangaan met de Volturi.
De film The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 is uitgebracht in 2012 en duurt 115 minuten. Kristen Stewart en Robert Pattinson keren terug voor de laatste Twilight-film, die in 2012 op nummer 6 stond. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Duister, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 op Moviemeter

Na de geboorte van Renesmee, geniet Bella (nu vampier) optimaal van haar nieuwe leven en capaciteiten. Echter, de vampier Irina ziet in Renesmee onterecht een 'onsterfelijk kind'. Ze gaat met haar beweringen naar de Volturi die uiteindelijk besluiten om haar te vernietigen. In een poging om te overleven verzamelen de Cullens verklaringen van andere vampiersclans om zo te bewijzen aan de Volturi dat hun kind niet onsterfelijk is.

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

After the birth of Renesmee, the Cullens gather other vampire clans in order to protect the child from a false allegation that puts the family in front of the Volturi.

Trailer

Acteurs in The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Ardiente paciencia
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?