Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

La saga crepúsculo: Amanecer parte 2
Film, 2012, 115 minuten, 412.158 beoordelingen
The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2
In het laatste hoofdstuk van deze epische serie moeten Bella en Edward voor hun pasgeboren dochtertje de ingrijpende confrontatie aangaan met de Volturi.
De film The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 is uitgebracht in 2012 en duurt 115 minuten. Kristen Stewart en Robert Pattinson keren terug voor de laatste Twilight-film, die in 2012 op nummer 6 stond. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Duister, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 op Moviemeter

Na de geboorte van Renesmee, geniet Bella (nu vampier) optimaal van haar nieuwe leven en capaciteiten. Echter, de vampier Irina ziet in Renesmee onterecht een 'onsterfelijk kind'. Ze gaat met haar beweringen naar de Volturi die uiteindelijk besluiten om haar te vernietigen. In een poging om te overleven verzamelen de Cullens verklaringen van andere vampiersclans om zo te bewijzen aan de Volturi dat hun kind niet onsterfelijk is.

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

After the birth of Renesmee, the Cullens gather other vampire clans in order to protect the child from a false allegation that puts the family in front of the Volturi.

Trailer

Acteurs in The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.