Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ugly Truth

La cruda verdad
Film, 2009, 95 minuten, 3.622.309 beoordelingen
The Ugly Truth
Abby is een succesvolle producente van een ochtendprogramma en Mike, haar irritante tv-ster, zegt dat mannen maar één ding willen. Abby probeert het uit...
De film The Ugly Truth is uitgebracht in 2009 en duurt 95 minuten. Katherine Heigl en Gerard Butler vervullen de hoofdrol in deze romantische comedy onder regie van Robert Luketic. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
12 jaar en ouder Bevat sex Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ugly Truth op Moviemeter

Een producente van een ochtendprogramma (Katherine Heigl) gaat akkoord met een reeks stuitende tests door haar chauvinistische correspondent (Gerard Butler) om zijn theorieën over relaties te bewijzen en laat haar liefde vinden. Maar zijn slimme trucs leiden tot een volkomen onverwacht resultaat, zij vindt liefde terwijl hij verliefd op haar wordt.

The Ugly Truth op IMDB

Score: 6 van de 10

A romantically challenged morning show producer is reluctantly embroiled in a series of outrageous tests by her chauvinistic correspondent to prove his theories on relationships and help ...

Acteurs in The Ugly Truth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Ugly Truth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.