Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ultimatum: Marry or Move On

Tv-serie, 2022
The Ultimatum: Marry or Move On
In het huwelijksbootje stappen of ermee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.
De tv-serie The Ultimatum: Marry or Move On is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Nick en Vanessa Lachey presenteren een nieuw sociaal experiment dat liefde, romantiek en relaties uitdaagt. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Ultimatum: Marry or Move On is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Provocerend, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ultimatum: Marry or Move On op IMDB

Get hitched or call it quits? Couples put their love to the test - while shacking up with other potential matches - in a provocative reality series.

Acteurs in The Ultimatum: Marry or Move On

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Ultimatum: Marry or Move On

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Owning Manhattan
Vastgoedmagnaat Ryan Serhant leidt een van de grootste bedrijven in New York en vraagt het uiterste van zijn personeel bij de verkoop van de duurste panden.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.