Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

THE UNLISTED

Tv-serie, 2019
THE UNLISTED
Wanneer de tweelingbroers Dru en Kal een geheim complot ontdekken om kinderen te volgen en te beheersen, proberen ze dit samen met weggelopen rebellen te stoppen.
De tv-serie THE UNLISTED is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. THE UNLISTED is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

THE UNLISTED op IMDB

Twelve-year-old identical twins Dru and Kal discover that the government is secretly tracking and manipulating Australia's youth via electronic tracking devices.

Acteurs in THE UNLISTED

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals THE UNLISTED

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.
Dare Me
Relaties sneuvelen en verhoudingen veranderen als een kille, nieuwe coach het schoolcheerleaderteam overneemt, waar Beth en haar toegewijde BFF, Addy, de scepter zwaaien.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
She
She
Een undercovermissie om een drugsbende te ontmaskeren wordt de weg naar emancipatie voor een verlegen agente wanneer zij de kracht van haar seksualiteit ontdekt.
Blodtur
In deze heerlijk macabere horror-anthologieserie gaan de gedoemde passagiers aan boord van een spookachtige bus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming.