Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Vampire Diaries

Tv-serie, 2017, 4.325.902 beoordelingen
The Vampire Diaries
Opgesloten in tienerlichamen strijden de twistende vampierbroers Stefan en Damon om de liefde van de innemende tiener Elena.
De tv-serie The Vampire Diaries is uitgebracht in 2017. Ian Somerhalder ('Lost') heeft de hoofdrol in deze serie die gemaakt werd door Kevin Williamson ('Dawson Creek'). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Eng, Spannend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Vampire Diaries op IMDB

Score: 8 van de 10

A teenage girl is torn between two vampire brothers.

Acteurs in The Vampire Diaries

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Vampire Diaries

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.