Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Tv-serie, 2007, 387.576 beoordelingen
The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Deze serie van zeven afleveringen brengt de hartverscheurende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog tot leven via de persoonlijke verhalen van Amerikaanse soldaten.
De tv-serie The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick is uitgebracht in 2007. Documentairemaker Ken Burns heeft drie Emmy's gewonnen met zijn documentaire over Amerika en Amerikanen tijdens WO II. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.