Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Tv-serie, 2007, 387.576 beoordelingen
The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Deze serie van zeven afleveringen brengt de hartverscheurende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog tot leven via de persoonlijke verhalen van Amerikaanse soldaten.
De tv-serie The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick is uitgebracht in 2007. Documentairemaker Ken Burns heeft drie Emmy's gewonnen met zijn documentaire over Amerika en Amerikanen tijdens WO II. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.