Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Tv-serie, 2007, 387.576 beoordelingen
The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Deze serie van zeven afleveringen brengt de hartverscheurende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog tot leven via de persoonlijke verhalen van Amerikaanse soldaten.
De tv-serie The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick is uitgebracht in 2007. Documentairemaker Ken Burns heeft drie Emmy's gewonnen met zijn documentaire over Amerika en Amerikanen tijdens WO II. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Hartverwarmend, Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.