Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Watch

Film, 2012, 102 minuten
The Watch
Vier kerels die een buurwachtgroep gebruiken om onder hun gezinsverplichtingen uit te komen, krijgen meer dan hen lief is als ze een buitenaards invasieplan ontdekken.
De film The Watch is uitgebracht in 2012 en duurt 102 minuten. Ben Stiller, Jonah Hill en Vince Vaughan strijden samen tegen enge wezens in deze comedy van Seth Rogen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Watch op Moviemeter

Score: 2,63 van de 5

Een groep vrienden (Stiller, Vaughn, Hill en Ayoade) vormt een burgerwacht in hun woonwijk om meer tijd met elkaar door te brengen en even aan het familieleven te kunnen ontsnappen. Echter, wanneer de groep een complot ontdekt dat de hele wereld bedreigt, zullen ze tot actie moeten overgaan.

The Watch op IMDB

Score: 5,7 van de 10

The Watch is a movie starring Ben Stiller, Vince Vaughn, and Jonah Hill. Four men who form a neighborhood watch group as a way to get out of their day-to-day family routines find themselves defending the Earth from an alien invasion.

Acteurs in The Watch

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Watch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Simon Amstell: Set Free
De oprechte, introspectieve comedian Simon Amstell graaft diep en geeft een uniek kwetsbare stand-upshow over liefde, ego, intimiteit en ayahuasca.
Spider-Man: Een nieuw universum
Nadat de tiener Miles Morales uit Brooklyn is gebeten door een radioactieve spin, krijgt hij een spoedcursus webslingeren van zijn helden uit andere dimensies.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
Invader Zim: Enter the Florpus
Als Zim terugkeert voor fase twee van zijn boosaardige plan om de aarde te veroveren, besluit zijn aartsvijand Dib Membraan om hem voor eens en altijd te ontmaskeren.