Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Watcher

Tv-serie, 2022
The Watcher
Onheilspellende brieven. Vreemde buren. Sinistere dreigingen. Een gezin verhuist naar zijn droomhuis in een buitenwijk, maar ontdekt dan dat het een nachtmerrie heeft geërfd.
De tv-serie The Watcher is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Bobby Cannavale en Naomi Watts spelen in dit griezelige drama van Ryan Murphy en Ian Brennan dat is gebaseerd op feiten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Watcher is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Watcher

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans - A
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Watcher

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Snow Girl
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Shanty Town
Een groep courtisanes probeert te ontsnappen aan de greep van een beruchte gangsterbaas, maar door politieke corruptie en bloedbanden is vrijheid vrijwel onmogelijk.
Bling Empire: New York
Een nieuwe groep stijlvolle Aziatisch-Amerikaanse socialites pronkt met rijkdommen en mode te midden van drama en luxe in New York.
That '90s Show
Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen.