Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Water Diviner

Promessas de Guerra
Film, 2014, 111 minuten
The Water Diviner
Jaren nadat zijn drie zoons in de strijd lijken te zijn gesneuveld, reist een rouwende boer naar Turkije om hen op te sporen en hen mee naar huis te nemen.
De film The Water Diviner is uitgebracht in 2014 en duurt 111 minuten. Academy Award-winnaar Russell Crowe (A Beautiful Mind) speelt de hoofdrol en regisseert dit aangrijpende WOI-drama. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Water Diviner op Moviemeter

Score: 3,19 van de 5

Een vader reist in 1919, vlak na de Eerste Wereldoorlog, af naar Turkije. Daar hoopt hij erachter te komen wat er gebeurd is met zijn zonen die zijn verdwenen na de slag om Gallipoli, de mislukte geallieerde invasie van Australië en Nieuw-Zeeland die gericht was op Turkije.

The Water Diviner op IMDB

Score: 7 van de 10

An Australian man travels to Turkey after the Battle of Gallipoli to try and locate his three missing sons.

Acteurs in The Water Diviner

Regisseur

Meer zoals The Water Diviner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Stamped from the Beginning
Deze documentaire naar de bestseller van Ibram X. Kendi gebruikt innovatieve animaties en deskundige inzichten om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken.