Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Water Diviner

Promessas de Guerra
Film, 2014, 111 minuten
The Water Diviner
Jaren nadat zijn drie zoons in de strijd lijken te zijn gesneuveld, reist een rouwende boer naar Turkije om hen op te sporen en hen mee naar huis te nemen.
De film The Water Diviner is uitgebracht in 2014 en duurt 111 minuten. Academy Award-winnaar Russell Crowe (A Beautiful Mind) speelt de hoofdrol en regisseert dit aangrijpende WOI-drama. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Water Diviner op Moviemeter

Score: 3,19 van de 5

Een vader reist in 1919, vlak na de Eerste Wereldoorlog, af naar Turkije. Daar hoopt hij erachter te komen wat er gebeurd is met zijn zonen die zijn verdwenen na de slag om Gallipoli, de mislukte geallieerde invasie van Australië en Nieuw-Zeeland die gericht was op Turkije.

The Water Diviner op IMDB

Score: 7 van de 10

An Australian man travels to Turkey after the Battle of Gallipoli to try and locate his three missing sons.

Acteurs in The Water Diviner

Regisseur

Meer zoals The Water Diviner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Image
Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.