Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Water Horse: Legend of the Deep

Film, 2007, 111 minuten, 1.411.198 beoordelingen
The Water Horse: Legend of the Deep
Een jongen kijkt toe terwijl er iets ongelooflijks uit een ei komt. Maar hoelang kan hij dit geheim houden voor zijn moeder? En de Schotse overheid?
De film The Water Horse: Legend of the Deep is uitgebracht in 2007 en duurt 111 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Water Horse: Legend of the Deep op Moviemeter

Een eenzaam jongetje vindt een mysterieus ei, waarin een vreemd schepsel uit de Schotse mythologie blijkt te zitten. Nieuwsgierig gaat hij op zoek naar de herkomst van het watermonster.

The Water Horse: Legend of the Deep op IMDB

Score: 6 van de 10

A lonely boy discovers a mysterious egg that hatches a sea creature of Scottish legend.

Trailer

Acteurs in The Water Horse: Legend of the Deep

Regisseur

Meer zoals The Water Horse: Legend of the Deep

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.