Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Water Horse: Legend of the Deep

Film, 2007, 111 minuten, 1.411.198 beoordelingen
The Water Horse: Legend of the Deep
Een jongen kijkt toe terwijl er iets ongelooflijks uit een ei komt. Maar hoelang kan hij dit geheim houden voor zijn moeder? En de Schotse overheid?
De film The Water Horse: Legend of the Deep is uitgebracht in 2007 en duurt 111 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Water Horse: Legend of the Deep op Moviemeter

Een eenzaam jongetje vindt een mysterieus ei, waarin een vreemd schepsel uit de Schotse mythologie blijkt te zitten. Nieuwsgierig gaat hij op zoek naar de herkomst van het watermonster.

The Water Horse: Legend of the Deep op IMDB

Score: 6 van de 10

A lonely boy discovers a mysterious egg that hatches a sea creature of Scottish legend.

Trailer

Acteurs in The Water Horse: Legend of the Deep

Regisseur

Meer zoals The Water Horse: Legend of the Deep

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Viva la banda de Mozart
Sluit je aan bij de vier jonge leden van de Mozartband (Mozart, Beethoven, Chopin en Verdi) die samen vele klassiek symfonische avonturen beleven.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.