Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Way Back

Dolahoneun Gil
Film, 2010, 127 minuten, 1.327.621 beoordelingen
The Way Back
Na hun ontsnapping uit een werkkamp van de Tweede Wereldoorlog doorkruisen deze soldaten Siberië, de Gobiwoestijn en het Himalayagebergte.
De film The Way Back is uitgebracht in 2010 en duurt 127 minuten. Oscar-genomineerden Ed Harris en Saoirse Ronan zijn samen met Colin Farrell te zien in deze historische avonturenfilm. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Way Back op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Nadat hij bij een ongeval een goede vriend verliest, gaat de rouwende Sun-Il (Seon Il Yoo) weg om te reizen. Een jaar later keert hij weer terug, maar zijn vrienden vinden dat hij is veranderd. Tot grote ergernis zien ze dat Sun-Il hetzelfde pad volgt als zijn overleden vriend. Wanneer Sun-Il verliefd wordt op Ji Soo (Grina Park) lijkt zijn toekomst er weer rooskleurig uit te zien, maar een onverwachte gebeurtenis verandert alles.

The Way Back op IMDB

Score: 7,3 van de 10

The Way Back is a movie starring Jim Sturgess, Ed Harris, and Colin Farrell. Siberian gulag escapees travel 4,000 miles by foot to freedom in India.

Acteurs in The Way Back

Regisseur

Meer zoals The Way Back

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
The Noel Diary
Een auteur moet zijn ouderlijke huis leegruimen en ontmoet een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Een oud dagboek opent misschien de deur naar het verleden. En naar hun hart.