Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Way Back

Dolahoneun Gil
Film, 2010, 127 minuten, 1.327.621 beoordelingen
The Way Back
Na hun ontsnapping uit een werkkamp van de Tweede Wereldoorlog doorkruisen deze soldaten Siberië, de Gobiwoestijn en het Himalayagebergte.
De film The Way Back is uitgebracht in 2010 en duurt 127 minuten. Oscar-genomineerden Ed Harris en Saoirse Ronan zijn samen met Colin Farrell te zien in deze historische avonturenfilm. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Way Back op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Nadat hij bij een ongeval een goede vriend verliest, gaat de rouwende Sun-Il (Seon Il Yoo) weg om te reizen. Een jaar later keert hij weer terug, maar zijn vrienden vinden dat hij is veranderd. Tot grote ergernis zien ze dat Sun-Il hetzelfde pad volgt als zijn overleden vriend. Wanneer Sun-Il verliefd wordt op Ji Soo (Grina Park) lijkt zijn toekomst er weer rooskleurig uit te zien, maar een onverwachte gebeurtenis verandert alles.

The Way Back op IMDB

Score: 7,3 van de 10

The Way Back is a movie starring Jim Sturgess, Ed Harris, and Colin Farrell. Siberian gulag escapees travel 4,000 miles by foot to freedom in India.

Acteurs in The Way Back

Regisseur

Meer zoals The Way Back

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.